Stejně jako se mění potřeby pěstitelů, mění se i nabídka Autopot Watering Systems. Nejnovějším upgradem je ventil AQUAvalve5, který se již brzy stane součástí všech samozavlažovacích systémů Autopot.

Všechny samozavlažovací systémy Autopot využívají jednoduchou genialitu AQUAvalve ventilu. Mechanické zařízení nevyžaduje žádnou elektrickou energii.

Zálivka se dostává z nádrže ke kořenům pouze pomocí přírodních sil a jen tehdy, kdy ji rostliny opravdu potřebují. Ušetříte peníze i čas.

Upgrade AQUAvalve5

Modernizované zavlažovací komponenty AQUAvalve5 (o průměru 9 mm) přináší oproti dřívějším (6 mm) tato vylepšení:

  • o 66 % větší otvor pro rychlejší přítok zálivky
  • menší nároky na údržbu
  • vyvinuto pro bezproblémové užití i s kapalnými organickými hnojivy a přísadami
  • bez rizika ucpání hadiček

AQUAvalve5 je 100% kompatibilní se všemi systémy Autopot

Po vyprodání aktuálních zásob budou samozavlažovací systémy Autopot (Easy2grow, 1Pot, 1Pot XL) dodávány standardně s AQUAvalve5 a závlahovým příslušenstvím o průměru 9 mm, 9-16 mm a 16 mm.

Nově prodávané Tray systémy, AQUAbox Straight a AQUAbox Spyder jsou kompatibilní s 9 mm závlahou a AQUAvalve5.

Původní Autopot příslušenství je stále dostupné. Pokud chcete upgradovat svoje stávající Autopot systémy s 47l nádrží (6 mm), musíte jen zvětšit stávající otvor v nádrži na 12.5 mm. Poté pomocí 9 mm průchodky a 9 mm golf-filtru můžete zapojit i 9 mm závlahu. Tray systémy a AQUAbox Straight/Spyder vyžadují to samé. Spojky FlexiTank a FlexiTank Pro se nemění. Pouze v případě přímého připojení k trubce 9 mm vyžadují nový filtr a adaptér 16 mm - 9 mm.

V případě nejasností nás neváhejte kontaktovat.

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení