Toužíte po zabijáckých plodinách, samurajské síle živin nebo super bio hnojivu na pěstování v zemině za výhodnou cenu?

Nakupujte špičkovou výživu a doplňky Athena, Shogun & Florganics s atraktivní slevou až 48 %.

Akce prodlužujeme do úterý 2. května nebo vyprodání zásob

Pro nákup na e-shopu i showroomu.

V dubnu můžete ušetřit i za dopravu zdarma!

Athena, zabijácké plodiny a obrovské výnosy - sleva až 48 %

Athena hnojiva logoŠpičková rostlinná výživa Athena z Kalifornie je požehnáním pro všechny moderní growery bez ohledu na jejich kapacity. Zahrnuje dvě řady hnojiv a doplňků pro pěstování v jakémkoliv substrátu.

Řadu PRO Line tvoří pevná hnojiva dokonale rozpustná ve vodě, která byla vyvinuta pro zkušené a profesionální pěstitele. Řada BLENDED Line s kapalnými hnojivy a doplňky se hodí pro každého, kdo upřednostní jednoduché dávkování a nepěstuje ve velkém.

Athena hnojiva zlepšují kvalitu, snižují náklady a podporují konzistenci. Těšte se na zabijácké plodiny a obrovské výnosy!

Shogun, samurajská síla živin - sleva až 37 %

Shogun logoInspirace pro hnojiva Shogun vzešla z touhy vytvořit něco speciálního. Nejen další sadu základních hnojiv, ale něco opravdu výjimečného, vytvořeného po letech výzkumu, vývoje a komerčního užití.

Přípravky Shogun jsou superstabilní, ultradůsledné a zcela spolehlivé. Proces kontroly kvality využívá nezávislé laboratorní testování s garancí konzistentních produktů.

V nabídce britského výrobce Shogun najdete jak základní hnojiva pro indoor pěstování v zemině, kokosu a hydroponii, tak univerzální přísady.

FLO Florganics, super bio hnojivo pro pěstování v zemině - sleva až 32 %

Florganics logoFLO je kompletní řada produktů v jedné složce: Základní hnojivo s makro a mikroživinami, přírodními stimulátory kořenů, růstu a květů, enzymy, křemičitany, aminokyselinami, CalMag (vápník a hořčík) a živými mikroorganismy. Žádné další produkty nejsou nutné.

Florganics je plně kompatibilní se samozavlažovacími květináči Autopot.

Víte, že v dubnu můžete mít na growmarket.cz DOPRAVU ZDARMA?

V dubnu můžete ušetřit za dopravu zdarma!

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení