Legendární bikeová akce „Netopýr Bike Fest“ si letos odkroutila svoje deváté volume a growmarket.cz u toho samozřejmě nemohl chybět.

Tradičně jsme byli jedním z hlavních sponzorů, svoje křídla tady roztáhly naše motýle a i tentokrát naše jméno nesla hlavní stage. Akce proběhla v sobotu 3. září v Poteplí na Kladensku.

Kromě fenomenálního sjezdu, který představuje adrenalinový vrchol setkání, byly na programu disciplíny jako AirBag, Jump Jam nebo pumptrack.

Závodní rejdění uzavřel divácky velmi oblíbený duálek neboli Dual Speed & Drink event. Ten, jak už název napovídá, mohou úspěšně zdolat nejen zdatní bikeři, ale také pivaři. A jelikož Bike Fest není jenom o závodech, tak ani letos nechyběla muzika.

Kapitán Demo na Netopýre Bike Festu 2022

Na hlavní growmarket.cz stage, která si své místo našla v bývalém bazénu, to naplno rozpálily kapely jako Petrol Station nebo legendární Garage a zlatý hřeb večera obstaral svým originálním vystoupením Kapitán Demo.

Už teď se těšíme na příští ročník!

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení