Po dvou zrušených „covidových“ ročnících se hudební festival X-Massacre vrací v plné palbě zpátky na scénu. Koná se už tento pátek v obřích dunících halách PVA EXPO Praha Letňany od 19 hod. Těšit se můžete na tři stage (techno, hardcore a drum & bass), nadupaný lineup i světelnou a vizuální show. Prostě masakr od začátku do konce!

Nad letošním ročníkem jsme v growmarketu převzali hlavní partnerství a u této příležitosti si pro ty z vás, kdo se tam vydají, připravili pár lákadel. První stovka návštěvníků obdrží tzv. osobní balíček radosti a pak na vás přímo v místě dění čeká lehce ulítlý fotokoutek, který je spojen se soutěží o lákavé ceny i výhody v našem e-shopu.

Jak to funguje

Do soutěže o hodnotné ceny se přihlásíte tak, že si v našem fotokoutku pořídíte snímek, nejlépe ve dvou. Ten pak uvěřejníte na vašem IG nebo FB profilu a označíte ho @growmarket_cz

O co hrajeme

1. cena: za nejvíc lajků pro váš příspěvek z fotokoutku - Aeroponická řízkovnice Platinium Super Cloner 12, díky které si hravě namnožíte jakoukoliv rostlinku budete chtít.

2. cena: druhý nejvyšší počet lajků pro váš příspěvek z fotokoutku - Základní set na pěstování microgreens + sada semínek.

3. a 4. cena: vybereme dva výherce, jejichž příspěvky na nás udělali největší umělecký dojem - Tričko growmarket.cz.

growmarket.cz ceny pro X-Massacre festival

Termín soutěže

Soutěž začíná v Pá 14. 10. 2022 zahájením festivalu X-Massacre a potrvá do Pá 28. 10. 2022 včetně. Následně v týdnu od Po 31. 10. 2022 do Pá 4. 11. 2022 vyhlásíme vítěze na našem FB a IG profilu, a to tak, že vás v našem příspěvku označíme a současně vám pošleme soukromou zprávu na váš profil.

Výhody v e-shopu

Další formou výhry, která je spojena s naším fotokoutkem, je slevový kód, který můžete použít pro výhodný nákup vybraných produktů v e-shopu growmarket.cz, a to až do konce listopadu 2022. Kód vám přijde ve zprávě na váš profil, poté co zveřejníte příspěvek z fotokoutku a označíte jej @growmarket_cz.

Milí pěstitelé radosti, věříme, že si X-Massacre nenecháte ujít, tím spíš, že dlouhé dva roky byla pauza, a že se na něj vydáte ve velké hojnosti. 

Díky všem a vidíme se.

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení