Celé prázdniny můžete nakupovat vybrané LED osvětlení, chytrá zařízení pro kontrolu mikroklimatu a pokročilou rostlinnou výživu se slevami až 60 %.

Slevy až 60 % platí do čtvrtka 31.8. nebo do vyprodání zásob

Se zvýšenými letními teplotami můžete bojovat různým způsobem, třeba snížením emise tepla v pěstebním prostoru, častější obměnou vzduchu nebo posílením rostlin.

Nenechte horko a jiné letní problémy zničit vaši úrodu

Doporučené produkty s akčními cenami najdete v kategoriích:

LED osvětlení s nízkou emisí tepla

Jednou z možností, jak řešit zvýšenou teplotu v pěstebním prostoru, je LED osvětlení. LED svítidla moderního střihu emitují výrazně méně tepla a nezahřívají prostor kolem rostlin tolik, jako tradiční HID osvětlení. Kromě toho spotřebují méně energie a jejich výkon i světelná účinnost jsou srovnatelné, nebo je i předčí, s MH nebo HPS výbojkami.

Prohlédnout LED osvětlení

Řízením mikroklimatu předejdete mnoha nepříjemnostem

Pomocí potrubních ventilátorů zajistíte pravidelnou obměnu vzduchu. Cirkulační větráky se postarají o to, aby vzduch neustále proudil. Zvlhčovačky pomohou s relativní vlhkostí vzduchu. S digitálními nebo triakovými regulátory můžete efektivně řídit výkon ventilátorů i dalších zařízení a tak zajistit rostlinám dokonalé mikro klima.

Prohlédnout Řízení mikroklimatu

Chraňte rostliny s pokročilou výživou

Pro ochranu před horkem i revitalizaci unavených rostlin doporučujeme pokročilou výživu v podobě vitamínových koktejlů a přísad s dobře rozpustným křemíkem.

Prohlédnout Pokročilá výživa rostlin

Nezapomeňte na úspěšné kvetení za výhodnou cenu

Stimulujte přirozený potenciál rostlin a podpořte kvetení se špičkovými stimulátory za atraktivní ceny!

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení