Holandský výrobce kvalitních hydroponických hnojiv představuje tři nové produkty. AH PK je doplňkové květové hnojivo s vysokým obsahem fosforu a draslíku, AH Silica tvoří hlavně hydrolyzovaný křemík a organické aminokyseliny dodá rostlinám AH Amino.

Advanced Hydroponics of Holland si až donedávna vystačil se základní sadou trojsložkové výživy Dutch Formula a čtyřmi doplňky Advanced Natural Power. Nově je součástí portfólia trojice zajímavých aditiv pro komplexní podporu rostlin.

Doplňkový fosfor, draslík, křemík a aminokyseliny

Advanced Hydroponics PK obsahuje vysokou koncentraci fosforu a draslíku ve vyváženém poměru. Tyto dvě základní živiny potřebují rostliny ve fázi květu, protože podporují tvorbu pupenů, květů a plodů. Fosfor jim zajistí další energii a pomůže s vývojem zdravých kořenů. Draslík vylepšuje transport vody a podporuje rovnoměrný vývoj všech květů na rostlině.

Advanced Hydroponics Silica povzbudí díky dobře rozpustnému křemíku příjem důležitých živin. Křemík v podobě SiO2 posiluje buněčné stěny, rostlina si vylepší svou přirozenou imunitu a bude lépe chráněna před stresem a plísněmi. Kvalita a velikost sklizně se zvýší. Aplikuje se do zálivky nebo jako postřik na listy.

Advanced Hydroponics Amino je organický stimulátor, který vylepšuje růst i květ. Obsahuje dobře vstřebatelné aminokyseliny přírodního původu. Díky nim se zkvalitní nejen odolnost rostlin, ale i příjem CO2 a úspěšnost fotosyntézy. Bylinky lépe odolávají stresu, kořenový systém je aktivnější, listy zelenější a květ bude větší.

Univerzální aditiva pro každý substrát a pěstební metodu

Všechny nové doplňky Advanced Hydroponics of Holland PK, Silica, Amino jsou vhodné pro pěstování v zemině, kokosu i hydru. Jsou dobře rozpustné a rostliny je snadno vstřebají. K dispozici v malých i velkých lahvích.

Advanced Hydroponics of Holland

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení