Po roční pauze byl pro mnohé Cannafest jednou z nejočekávanějších akcí tohoto roku. S radostí můžeme říct, že se tento veletrh nejen vydařil, ale předčil i mnohá očekávání. Ohlédněte se s námi za touto jedinečnou událostí.

Stejně jako minulý ročník se letošní Cannafest odehrával v industriálních kulisách výstaviště v pražských Letňanech. Nabídnout své produkty dorazilo bezmála dvě stovky vystavovatelů z celého světa a během tří dnů navštívilo na veletrh desetitisíce lidí. Jako již tradičně vládla celý víkend pohodová atmosféra a jedinou vadou na kráse bylo nepříliš vydařené počasí. To ale nebránilo čilému ruchu uvnitř výstavních hal.

Nové obzory

Produkce a zpracování konopí je odvětví, které jde v posledních několika letech prudce kupředu. S celosvětovou vlnou uvolňovaní prohibiční politiky vstupují na konopný trh noví hráči. Letos jsme mohli pozorovat úbytek zástupců semenných bank, které nahradily prodejci klonů legálních odrůd konopí s vysokým obsahem CBD. Novinkou byl i stánek s českými odborníky na tkáňové kultury a mikropropagaci rostlin, o kterých jsme nedávno psali v obsáhlém článku Mikropropagace tkáňových kultur.

Veletrh pro všechny!

Mohlo by se zdát, že zdánlivě kontroverzní téma konopné kultury by mohlo řadu návštěvníků odradit. Opak je pravdou! Cannafest je přístupný opravdu všem bez rozdílu věku. Na své si přišli zarytí vyznavači growingu, ale i senioři, kteří nadšeně využívali služeb magazínů Konopí a Legalizace v mediální zóně. Pro nejmenší návštěvníky byl připraven dětský koutek, kde mohli znavení rodiče na chvíli odložit své ratolesti.

Nemohl chybět ani bohatý kulturní program a na pódiu se za víkend vystoupilo mnoho skvělých českých i zahraničních umělců. V konferenčních sálech se mezitím střídalo jedno věhlasné jméno za druhým. Za všechny jmenujme doktora Lumíra Hanuše, který je jedním z nejuznávanějších světových odborníků na léčebné konopí.

Práce plná radosti

Smutným pravidlem výstavních akcí je, že samotní vystavovatelé si je zpravidla neužijí tolik jako návštěvníci. U našeho stánku panoval od rána do večera čilý ruch. Nejvíce vás zajímalo kolo štěstí, PPFD robot a novinky ze světa growingu. Mnozí z našich pravidelných zákazníků nás přišlo osobně pozdravit, za což jsme jim nesmírně vděční.

V pracovním vytížení nezaostával ani nás managment a celý víkend horlivě vyjednával s novými i dosavadními dodavateli. Díky tomu se můžete brzy těšit v našem e-shopu na zbrusu nové vychytávky. Těšit se můžete například na špičkové střihače Master Trimmer.

Na Cannafest 2021 jsme se opravdu těšili a musíme uznat, že se vskutku vydařil. Za to patří nemalý dík organizačnímu týmu Cannafestu, ale především všem váženým návštěvníkům.

Na shledanou za rok!

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení