V předvánočním týdnu nás navštíví velevážená návštěva z Holandska – uznávaný odborník na growing Pieter Klaassen. Poprosili jsme ho, aby našim zákazníkům věnoval svůj čas a my vám mohli dopřát malý vánoční dárek v podobě dvoudenního workshopu pro pěstitele!

Kdo je Pieter Klaassen? Legendární školitel a mezinárodně uznávaný vědec Pieter Klaassen na svých přednáškách sdílí své znalosti s growery z celého světa. Jeho školení jsou jedinečná a plná užitečných informací. Pan Klaassen je také v současnosti hlavním vědeckým odborníkem společnosti CANNA, která je jedním z nejoblíbenějších producentů hnojiv a potřeb pro pěstitele.

Na workshopu se dozvíte, jak je důležité mikroklima v pěstebním prostoru a jak s ním pracovat. Vysvětlíme si vše o teplotě, CO2, vlhkosti a proudění vzduchu. Na programu je i obsáhlý seminář o živinách. Naučíte se, jak prakticky postupovat při přehnojení nebo poznat živinové deficity rostlin.

Nezapomeňte si v kalendáři označit dny 18. a 19. prosince a prožijte s námi a dalšími nadšenci do pěstování dva dny plné growingu!

Seminář Canna

Kdy: 18. a 19. prosince 2021 od 16:00

Kde: Showroom growmarket.cz

Jak se přihlásit a získat další informace: Na e-mailu marketing@naarden.cz.

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení