Ve čtvrtek 16. března od 17:00 vás zveme na seminář o VPD a morfologii rostlin

Nastavení a udržení optimálních klimatických podmínek je jednou z největších výzev, které čelí každý, kdo se pustí do pěstování rostlin pod umělým osvětlením. Kromě celkového výnosu a kvality úrody ovlivňuje pěstební prostředí i morfologii rostlin.

Chcete-li být skutečně efektivní a dosahovat stabilně dobrých výsledků, musíte umět řídit klima i tvar, výšku a košatost rostlin.

Na tomto semináři se dozvíte co znamená rozdíl tlaku vodních par (VPD) pro rostliny, jak účinně ovlivňovat morfologii rostlin, a hlavně jak tyto dvě věci skloubit, abyste docílili špičkové úrody.

Kdo je Mr. José?

Mr. José - Seminář o VPD a morfologii rostlinJosef Krejčík alias Mr. José se o konopí zajímá bezmála 30 let. Během té doby poznal konopí jako rekreační uživatel, pacient, hobby pěstitel, a také jako profesionální pěstitel ve výzkumné experimentální pěstírně i komerčním provozu.

O pěstování konopí publikuje knížky a články pod pseudonymem Mr. José od roku 2010. Jeho knihy byly přeloženy do pěti jazyků a na dané téma přednášel na řadě odborných konferencí v Evropě.

Od roku 2022 publikuje také Konopný podcast zaměřený na pěstování a další zajímavosti ze světa konopí.

Kde, kdy, jak?

Registrujte se prosím pomocí formuláře na začátku stránky

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení