Growmarket.cz spolu s SHOGUN Fertilisers pořádá SEMINÁŘ - 28/5/2022 od 16:00 v growmarket.cz

Shogun Fertilisers nejsou jen další značkou hnojiv! Shogun je přední britskou značkou, která v sobě kombinuje inspiraci japonskou precizností a dlouholetý výzkum vedený našimi chemiky v čele s Dr Callie Seaman.

Shogun se dá shrnout ve 4 bodech jako:

  • nejlepší a 100% britský
  • inovativní
  • důsledný
  • podpořen neustálým výzkumem

Shogun se pyšní několika prvenstvími

Nejen, že je Shogun největší britskou značkou hnojiv, ale je také jedinou značkou na světě, která nabízí zákazníkům inovativní komponenty SmartZen® a AquaZen®. Dlouhodobý a neustálý výzkum těchto přísad zaručuje pěstitelům nárůst úrody min. o 8 % (a to i když použijete jen základní hnojiva Coco, Terra a Hydro, kde se tyto přísady nacházejí).

Tyto dvě inovace nejsou vše, co Shogun Fertilisers nabízí. Bezkonkurenční receptura Sumo Active Boost dokáže navýšit produkci sekundárních metabolitů o 40 %, znásobit počet květů o 15 % a zvětšit obvod stonku o 12 %. Tato čísla jsou výsledkem dvouletého výzkumu vedeným Dr Callie Seaman ve spolupráci s nezávislou pěstírnou léčebného konopí v Anglii.

Top značka, top výsledky

Značka Shogun je známá díky nezaměnitelnému japonskému designu, ale hlavně díky výsledkům, které jsou vidět hned několik dní po použití hnojiv Shogun. A důkazem (místo slibů) je oblíbenost hnojiv Shogun mezi pěstiteli, kteří je zařadili mezi TOP 20 nejlepších hnojiv na světě na GrowDiaries.com.

Pokud se chceš stát součástí #ShogunClan a dozvědět se víc, přidej se k nám na semináři v growmarket.cz, kde můžeš potkat zakladatele a majitele značky Justina, Shoguna Matěje a jako speciální host se připojí tvůrkyně Shogunu Dr Callie Seaman, která zodpoví všechny vaše otázky.

Těšíme se na vás 28. května 2022!

Váš ShogunClan

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení