Chcete se důkladně připravit na novou sezónu?

Využijte 20% slevu na všechny zeminové i kokosové substráty v naší nabídce při nákupu 20 a více pytlů!

Nezapomeňte, že při nákupu nad 10000,- máte dopravu celé palety zdarma. Na paletu do 150 kg je doprava zdarma od 5000 Kč.

Další informace najdete níže nebo můžete rovnou vstoupit do kategorie Substráty.

Substráty na indoor i outdoor pěstování

Základem zeminových substrátů je rašelina. Rozlišujeme je hlavně podle toho, kolik obsahují živin. Lehce předhnojené „light“ substráty s minimem živin vystačí pouze 1 až 2 týdny, pak budete potřebovat základní hnojiva. Středně silné substráty vydrží o pár týdnů déle. Naproti tomu silně předhnojená zemina poskytne výživu až do fáze květu a zpravidla nevyžaduje vůbec žádná hnojiva na růst. Pro zvýšení vzdušnosti a optimální odvodnění se do některých substrátů přidává perlit.

Pro kokosový substrát budete potřebovat speciální základní hnojiva označená jako Cocos nebo Coco. Ty nejlepší obsahují kromě špičkových vláken také trichodermu harzianum a mykorhizu. Mycorrhizae je houba, která díky dokonalé symbióze s kořeny zvyšuje jejich objem a kapacitu pro příjem živin i vody. Současně vylepšuje přirozenou odolnost rostlin proti škůdcům, plísním a nemocem.

Zkomprimované brikety z kokosových vláken jsou oblíbené hlavně díky své nízké hmotnosti a minimálním nárokům na přepravu. Kokosové kostky stačí smíchat s vodou a z malé brikety získáte několik litrů kvalitního a vzdušného coco substrátu.

Akce platí pro všechny zeminové a kokosové substráty těchto značek

Na ostatní pěstební média se sleva nevztahuje. Nezapomeňte, že při nákupu nad 10000,- máte dopravu celé palety zdarma!

Sleva na všechny zeminové nebo kokosové substráty

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení