Co nás čeká a vás nemine v příštích týdnech? Kromě toho, že nyní můžete k nákupu získat super Promo Pack, vám s radostí oznamujeme, že se stěhujeme do nového! 

Ještě před zavíračkou stíháme mega výprodej! Přesně podle hesla "Kdo dřív přijde, ten dřív bere". Prohlédněte si aktuální nabídku produktů ve Výprodeji.

Možná vás budou zajímat nedávné přírůstky do sortimentu anebo proč stále nemáme všechny Prima Klima filtry a ventilátory?

Čtěte dále!

Je libo Promo Pack Canna nebo Mix?

Do rozdání zásob platí, že ke každé objednávce za 1000,- a výše si můžete přidat v košíku promo balíček podle svého přání!

Dárky za nákup nad 1000,-

Žhavé novinky a letní zlepšováky

Mezi novinkami najdete například vynikající potrubní ventilátory s EC motorem značky GENT nebo úsporné LED osvětlení stejné značky. Společnost Canna rozšířila sortiment o CalMag Agent, přípravek s dobře vstřebatelným vápníkem a hořčíkem.

Pěstitele aromatických a na terpeny nebo flavonoidy bohatých plodin čekají naprosto výjimečné doplňky Purpinator a Terpinator.

Terpinator & Purpinator

Horko letos ještě nekončí a pro boj s vysokými teplotami doporučujeme následující kategorie s cenově zvýhodněnými výrobky.

Speciální pozornost si zaslouží také vermikompostér Plastia!

Teoretické i praktické informace najdete v článcích Sucho, horko a jiné abiotické stresové faktory nebo Vliv vlhkosti, teploty a VPD na pěstování rostlin.

19. a 20. srpna 30% sleva a výprodej

  • V dejvickém showroomu i na e-shopu
  • ve středu a čtvrtek 19. a 20. srpna
  • zásoby výprodejových položek jsou omezené, takže Kdo dřív přijde, ten dřív bere!
  • na všechny produkty 30 % sleva!
  • produkty s až 60% slevou najdete v kategorii Výprodej

Stěhujeme se na novou adresu

Se vzrůstajícími nároky na skladové prostory, showroom i kanceláře vylepšujeme naše zázemí a od 1. září se stěhujeme do nového areálu.

Sledujete náš facebook nebo instagram a brzy se dozvíte více!

Video Zabal to, pošli to!

Problémy s dodávkami produktů od Prima Klima

Mnozí z vás si jistě všimli, že nám poněkud vázne zásobování potrubních ventilátorů a pachových filtrů této značky. Situace, která je následkem světových událostí posledních měsíců, nás moc mrzí a věříme, že výrobce si s problémy brzy poradí. Prozatím vám rádi doporučíme cenově srovnatelné a kvalitní alternativy.

Nový GENT ventilátor s EC motorem

Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto stránok s tým súhlasíte. Ďalšie informácieSouhlasímNastavení