GENT Parseq je efektivní a energeticky úsporný digitální předřadník s možností regulace světelného výkonu na úrovních 250-400-600 a 660W. Tento elektronický předřadník by měl být první volbou pro začínající i ostřílené a zkušené zahradníky.

Předřadník má díky vysokému výkonu a světelné účinnosti všestranné využití pro indoor pěstování a urban gardening. Nízká návratnost poškozených produktů, dlouhá životnost i pohodlí uživatele, to jsou hlavní důvody, proč patří mezi nejspolehlivější výrobky na trhu.

Bezkonkurenčně kvalitní, vysoce účinný a cenově dostupný GENT Parseq 600W je šetrný k životnímu prostředí. Elegantní a stylový vzhled odpovídá současným potřebám moderního urban gardeningu. Kompatibilní s HPS i MH výbojkami.

Kompletní set osvětlení s GENT předřadníkemTento elektronický předřadník je spolu s výbojkou Osram 600W Plantastar, stínidlem Wing Medium Stucco a dalším příslušenstvím součástí kompletního setu osvětlení pro pěstování 1-1.44 m2.

Univerzální zařízení je vhodné pro osvětlení rostlin ve všech fázích vegetačního cyklu. Funkce stmívání přizpůsobuje světlo nejvhodnější frekvenci používané ve specifickém růstovém stádiu rostliny. Díky vynikající kvalitě, stálému výkonu a vysoké účinnosti výbojek podporuje vysoce výnosné rostliny. GENT Parseq je vybaven ochranou před zkratem, otevřeným obvodem, přehřátím, selháním zapalování, napěťovými špičkami a problémy se životností výbojky.

S nepřekonatelným výkonem po několik let, přesně podle vize Nejlepší kvalita za nejdostupnější cenu”

Produkty GENT Garden jsou navrženy tak, aby byly maximálně:

  • Spolehlivé - Produkty s nízkou mírou reklamovanosti, vysokou životností a pro uživatele naprosto bezproblémovou údržbou.
  • Vysoce efektivní - Nejvýkonnější a energeticky úsporné produkty.
  • Ekologicky zodpovědné - Udržitelné produkty s minimálním dopadem na životní prostředí.
  • Cenově dostupné - Prémiová kvalita za nejdostupnější ceny.
  • Pohodlné - Řešení problémů a snadná instalace produktů.
  • Stylový vzhled - Výrobky s elegantním a kompaktním designem pro indoor, outdoor pěstování a urban gardening.
Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto stránok s tým súhlasíte. Ďalšie informácieSouhlasímNastavení