Dobrá věc se podařila a my jsme pro vás otevřeli nový vylepšený showroom. Najdete ho v areálu Šárka Business Park na Praze 6, kde nás můžete navštívit každý všední den od 8.00 hod. do 18.00 hod.

Říkali jsme si, že už je na čase dát našemu showroomu novou fazonu, a tak jsme se do toho pustili a s výsledek stojí za návštěvu.

V našem showroomu si můžete nejen zdarma vyzvednout jakoukoliv svoji objednávku, ale můžete u nás také přímo nakoupit zboží, které máme skladem. Pokud neradi kupujete zajíce v pytli, tak máte skvělou možnost, jak si naše výrobky, jako například pěstební boxy nebo osvětlení, důkladně prohlédnout ve skutečnosti.

Návštěvu showroomu doporučujeme také v případech, kdy si nejste s výběrem jisti a ocenili byste odbornou radu, případně máte dotazy, které Vás trápí a rádi byste je prodiskutovali osobně.

Jak se k nám nejlépe dostanete najdete zde: kudy k nám

Kvíz

Jak jste na nás narazili?

Počet hlasov: 26
Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto stránok s tým súhlasíte. Ďalšie informácieSouhlasímNastavení