Jelikož se vládní omezení týká maloobchodního prodeje, PŘIJÍMÁME ZÁKONNÁ I PREVENTIVNÍ OPATŘENÍ s ohledem na vaši bezpečnost i bezpečnost celé společnosti.

Až do odvolání rušíme možnost osobního odběru.

Děkujeme za pochopení.

1. Výdej zboží

K doručení zboží prosím využijte služeb našich dopravců. Objemné zboží je možno přepravovat na paletě.Snížená doprava zdarma

  • Doprava ZDARMA při nákupu nad 500 Kč pro všechny druhy balíkových přeprav.
  • Doprava palety ZDARMA při nákupu nad 10.000 Kč.
  • Přímý prodej v showroomu nebude umožněn.
  • Konzultace řešíme telefonicky nebo prostřednictvím šifrované služby Wickr.

2. Dbáme na zvýšenou hygienu rukou

Na pracovišti máme rozmístěny dávkovače s desinfekcí Purolyt. Omezili jsme kontakt s řidiči přepravních společností na nutné minimum. 

Pokud je to možné, všichni naši kolegové budou do práce jezdit automobilem, aby se vyhnuli hromadné dopravě. Ty, kteří se hromadné dopravě nevyhnou, jsme požádali o používání respirátoru. Kdo může, zůstává doma a čerpá homeoffice.

Jsme DOSTATEČNĚ NASKLADNĚNI a zatím hladce importujeme další zboží. Bez omezení probíhá i doprava balíků a palet směrem k vám. Přijatá opatření považujeme za nezbytná - uvědomujeme, že téměř každý z nás má ve svém okolí někoho blízkého, koho může virus ohrozit. A také chceme přispět k co nejrychlejšímu vyřešení současné krize.

Proto tedy prosíme naše zákazníky, aby respektovali všechna nutná opatření.

Věříme, že současná situace brzy odezní a vše se vrátí do běžného režimu.

Přejeme Vám mnoho zdraví.

Tým Growmarket

Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto stránok s tým súhlasíte. Ďalšie informácieSouhlasímNastavení