V roce 2015 byla značka General Hydroponics pohlcena gigantem v oblasti trávníkářství a zahradnictví Scotts Miracle-Gro Co. Evropská dcera se rozhodla se svou americkou matkou rozloučit a vydat se na vlastní nezávislou cestu. V roce 2020 dokončuje společnost GHE přechod pod novou značku Terra Aquatica.

Odloučení a vytvoření nové značky posvětil i spoluzakladatel General Hydroponics William Texier, světová legenda hydroponické kultivace a autor několika publikací včetně Hydroponie pro každého.

Terra Aquatica je pokračovatelem GHE®

Nová francouzská společnost se zrodila na pevných základech General Hydroponics Europe. Nemusíte se obávat žádných výrazných změn, ani poklesu kvality.

Receptura, kvalita a profesionalita se nemění!

Všichni stěžejní pracovníci i odborné znalosti přechází pod novou značku. T.A. dodržuje při výrobě původní vzorec řady Flora® i všech ostatních produktů, které v současné době prodáváme. Žádný strach, Terra Aquatica vlastní práva na jejich výrobu.

Co se tedy změnilo?

Mění se pouze název výrobků a označení z GHE na Terra Aquatica. Změny se týkají jak kompletní výživy a substrátů, tak hydroponických či aeroponických systémů Aeroflo, Rainforest, EcoGrower a dalších. Obměnou projdou samozřejmě i etikety. U naprosté většiny produktů zůstává stejná barevná kombinace a produkty rozeznáte na první pohled. Produkty v e-shopu postupně přejmenujeme, ale nějakou dobu je budete moci hledat i podle starých názvů.

Další informace najdete v aktuálním rozsáhlém katalogu, který najdete v souborech ke stažení na konci článku.

Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto stránok s tým súhlasíte. Ďalšie informácieSouhlasímNastavení