Gelový neutralizér Biodor Control CNB je vhodný pro ničení nepříjemných pachů z rostlinného materiálu, tabáku nebo kouře.

Pokročilé složení gelu bez nebezpečných chemikálií zajistí vysokou účinnost, protože působí přímo na molekuly zápachu a zcela je neutralizuje.

Seznamte se s Biodor neutralizátory zápachu

Je Biodor Control CNB osvěžovač vzduchu?

Ne, Biodor Control CNB je neutralizátor zápachu speciálně navržený k odstranění zápachu z tabáku a rostlin. Nezakrývá zápach, ale úplně jej odstraňuje a zanechává jemnou vůni (neutrální nebo eukalyptovou).

Co je Biodor Control CNB?

Jedná se o nezávadný polymer obsahující sadu tekutých neutralizátorů zápachu na bázi neškodných přírodních a syntetických olejů. Tyto neutralizátory zápachu se odpařují a vytvářejí molekuly, které zůstávají ve vzduchu, kde přicházejí do kontaktu s molekulami zápachu a ihned je neutralizují.

Jak funguje?

Zápachy jsou chemické sloučeniny. Neutralizátory zápachu přerušují chemické vazby mezi molekulami a tím neutralizují zápach.

Jak dlouho vydrží?

Výdrž závisí na teplotě, průtoku vzduchu a ploše odpařování. Produkt je velmi účinný po dobu jednoho až dvou měsíců, poté může účinnost klesat.

Jaké jsou další výhody Biodor Control CNB?

Je to nejúčinnější receptura neutralizátoru na trhu. Různé formáty nám umožňují odstranit zápach z velkých vnitřních prostor nebo ze vzduchu předtím, než unikne ven. Působí dlouhou dobu. Snadno se používá.

Jak velký prostor pokryje?

To závisí na intenzitě zápachu a objemu vzduchu, ale obecně lze říci že:

  • Formát 33 gramů: Odstraní zápach z prostor do 50 m2.
  • Formát 200 gramů: Odstraní zápach ze prostor do 250 m2.
  • Formát 800 gramů: Odstraní zápach ze prostor do 800 m2.

Formáty 200 gramů a 800 gramů potřebují k pokrytí těchto ploch nucené proudění vzduchu (umístěte je do vzduchového vývodu ventilace).

Ovlivňuje Biodor Control CNB rostliny?

Zápachové neutralizátory obsažené v Biodor Control CNB nejsou toxické. Jsou to těkavé molekuly, které zůstávají ve vzduchu. Nemohou kondenzovat a ovlivňovat rostliny. Pracujeme s akreditovanou laboratoří k certifikaci nezávadnosti pro rostliny.

Odstraňuje to i jiné typy zápachů?

Ano, další výhodou Biodor Control CNB je, že do určité míry eliminuje domácí a tělesné pachy.

Je Biodor Control CNB bezpečný?

Ano, je to bezpečný produkt. U některých lidí se může projevit alergie na některou složku nebo způsobit podráždění. Aby se zabránilo kontaktu s kůží, je gel o hmotnosti 33 gramů obalen prodyšnou textilií. U větších balení se doporučuje používat rukavice.

Biopulcher je firma, která zastává ekologicky udržitelné technologie se specializací na bioremediaci a výrobu odstraňovačů zápachu a hydroalkoholického gelu. Výrobky jsou biologické a neškodné.

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení