Seznamte se s novými značkami účinných hnojiv a doplňků

Nejčerstvější novinky najdete vždy zde.

La Poción Del Brujo aka Cannaboom

Produkty od španělské firmy nejsou žádným úspěchaným začátečnickým počinem, ale pokračováním oblíbené značky Cannaboom (neplést s brandem Canna). Dlouholeté zkušenosti přetvořené v "Čarodějův lektvar" přináší indoor i outdoor pěstitelům především speciální aditiva na podporu zakořenění, růstu, vitality, obranyschopnosti, chuti nebo vůně apod.

Velkou předností je, že všechny přípravky La Poción Del Brujo jsou bez problémů kompatibilní s výživou a aditivy jiných značek.

The Source od Autopot

The Source hnojiva od AutopotPo letech propagace jiných značek se angličtí mistři automatického zavlažování v Autopot Watering Systems rozhodli vyladit svůj vlastní recept na dokonalou výživu - The Source.

Kompletní řada tekutých dvousložkových základních hnojiv (Gro A+B na růst a Flo A+B na květ) a těch nejdůležitějších doplňků je určena hlavně pro pěstování v samozavlažovacích květináčích a systémech Autopot, ale jsou kompatibilní i s jinými zavlažovacími systémy.

Xtreme Gardening pro dokonalé kořenové prostředí

Xtreme GardeningSkromná, ale kvalitní nabídka kalifornského brandu Xtreme Gardening se zaměřuje na mykorhizní produkty a zajistí rostlinám i plodinám prémiovou péči o kořenový systém.

  • AZOS® je zcela přírodní bakterie fixující dusík, která podporuje růst a je ideální pro klonování a přesazování.
  • Mykorhizy MYKOS® s OMRI certifikací jsou přírodní a organické druhy prospěšných půdních hub, které vytvářejí "houbovitou" hmotu, jež shromažďuje a uchovává živiny a vodu a zvyšuje jejich příjem.
  • MYKOS® ROOT PAKS jsou univerzální metodou aplikace MYKOS mykorhiz pro hydroponické systémy s keramzitem nebo rockwoolem.
Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení