Zapomeňte na nelegální okupaci i defekaci cizích pozemků, když je tu outdoor festival extrémní elektronické hudby S-Massacre! Letos už počtvrté, jako vždy legálně a určitě ne naposledy!

Také tento rok se v jihočeském Varvažově nedaleko přehrady Orlík protančily nejedny střevíčky a vypilo bezpočet neperlivých vod. Bylo nám ctí být oficiálním partnerem festivalu i proto, že jsme akci pojali jako kvalitní teambuilding a příležitost utužit pracovní kolektiv v extrémních podmínkách!

Předvoj s chillout stánkem, ovocným pohoštěním pro vyprahlé dancery, značkovou ochranou na semínko a mega oblíbenými slunečními brýlemi Canna vyrazil s předstihem, aby zbytku party zajistil pohodlné zázemí. Povedlo se! Po několikahodinové cestě nejpomalejším rychlíkem a nejztracenějším taxikářem na světě to rozhodně bodlo. Díky kluci!

Postavit stany a skočit si pro pivko tak byly poslední povinnosti pátečního večera.

Rovné i zlámané beaty na 3 stagích od pátku až do neděle do rána

Zveřejněný seznam interpretů S-Massacre 2022 sliboval to nejhustější hudební povyražení a tanec svatého Víta až do rozednění. Drum´n´bass, rave, techno, tekno, hard tek, dubstep a kdo ví, co ještě bylo slyšet na stagích s příznačnými názvy: Drum & Bass Stage, X-Treme Stage, Killout Stage. Jo, prostě dokonalá rychta pro všechny, včetně slovenských hiphoperů a přestárlých metaláků se sepranou džískou!

Není divu, že velká část návštěvníků si to v pátek užila až do sobotního rána, někteří i déle. Hrálo se totiž celý víkend nonstop!

Losovačka o vaporizér Pax

Po krátkém spánku a vydatné snídani jsme vylosovali výherce jednoho z nejlepších vaporizérů na světě značky Pax a mohli jsme se zase začít bavit.

Make love, not war aneb lesy, říčka, výlety

Pozitivní vibes všem přineslo i dokonalé počasí a blízkost přírody. Kdo si chtěl vyčistit hlavu, odpočinout od zběsilých bpm nebo jen obejmout strom, vydal se na výlet do okolních lesů. Kdo se potřeboval natáhnout a orazit, stavil se v growmarket.cz chillout stánku. A ten kdo musel jít znovu tančit, ten se znovu objevil až v neděli ráno :).

Stálo to za to, těšíme se na příští rok!

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení